BOKMÄSSAR'N:


Mina inköp från bokmässan, förutom snusen. Tror inte ens de sålde snus. I alla fall var det ganska liten fokus på tokak. Mest fokus på böcker. Där kan man säkert balansera till nästa år.

I dag var vi på bokmässan. Hade tänkt att se Filip och Fredrik intervjua Håkan Hellström, men det var jag tydligen inte ensam om att ha tänkt, för det stod tonåringar i långa köer som ringlade sig likt ormar mellan montrarna. Håkan, Filip och Fredrik är jag ju lite bög i, no homo, så det var liksom något jag sett fram emot. Men det kom en gubbe som berättade att här var det inte värt att stå i kö, för salen var full. Innan Håkan-intervjun så framförde mördar'n själv, Mikael Wiehe något i samma sal, så rätt många listiga jävlar satt redan i salen när Mikael stod på scen, för att säkra en plats till Håkan. Mikael Wiehe fattade säkert varför salen var full av pandor och blev antagligen rosenrasande. Jo jo.

Men jag lyckades hitta lite böcker iaf, Simon Gärdenfors var där så jag passade på att köpa Nybuskis och hans sprillans nya skiva Att leva med Skammen. Har inte hunnit lyssna in skivan helt än, men det känns roligt som det ska när Simon G rappar. Hittade även tre böcker för 150:-, så plockade på mig Wild Style, Gates Of Graffiti och första Overground-boken. Som hittat.

I fredags var det fest på skolan, väldigt trevlig tillställning som jag var med att anordna. Tema: "den äckliga delen av 80-90-talet" för att citera mig själv. Spelade lite musik, blandade hiphop med Rednex och Whigfield. Lämnar ingen missnöjd.

Nu skall jag se på Anders och Måns, ha så kult på restaurangen, hejdååå!

Kommentarer
Postat av: Erik P

själv hade jag skoj, jag var i biblioteket idag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback